Leave Your Message
010203

PRODUKTET THEMELORE

Të përkushtuar për t'ju ofruar produkte të cilësisë më të mirë

Ndalues ​​pulsues i pompës së baltës së shpimit për KB75/KB75H/KB45/K20 Ndalues ​​pulsues i pompës së baltës së shpimit për KB75/KB75H/KB45/K20
02

Pulsimi i pompës së baltës së shpimit...

2024-02-18

Zbutësi i pulsimit (pjesë rezervë të pompës së baltës) përdoret zakonisht në pompën e baltës së shpimit. Ambalazhuesi i pulsimit të shkarkimit (pjesë rezervë të pompës së baltës) duhet të instalohet në kolektorin e shkarkimit dhe mund të bëhet nga guaska e aliazhit të çelikut, dhoma e ajrit, gjëndra dhe fllanxha. Dhoma e ajrit duhet të fryhet me gaz azot ose ajër. Megjithatë, fryrja e oksigjenit dhe gazeve të tjera të ndezshme është rreptësisht e ndaluar.

Amortizatorët e pulsimit rrisin efikasitetin e sistemit të pompës duke hequr flukset pulsuese nga pistoni, pistoni, diafragma e ajrit, pompat matëse peristaltike, ingranazhet ose diafragma, duke rezultuar në rrjedhjen e vazhdueshme të lëngut dhe saktësinë e matjes, duke eliminuar dridhjet e tubit dhe duke mbrojtur guarnicionet dhe vulat. Një amortizues pulsimi i instaluar në shkarkimin e pompës prodhon një rrjedhje të qëndrueshme që është deri në 99% pa pulsime, duke mbrojtur të gjithë sistemin e pompimit nga dëmtimi i goditjes. Rezultati përfundimtar është një sistem më i qëndrueshëm dhe më i sigurt.

Asambleja Pulsation Dampener e pompës së baltës, e cila ka një presion maksimal prej 7500 psi dhe vëllimi është 45 litra ose 75 litra ose 20 gallon. Është bërë prej çeliku të aliazhit premium, ose 35CrMo ose 40CrMnMo ose material edhe më i mirë me derdhje ose falsifikim, me performancë të lartë makinerie. Ne mund ta prodhojmë atë që të përshtatet praktikisht me çdo lloj pompe balte ose ta personalizojmë sipas specifikave tuaja. Lloji kryesor i amortizuesit pulsues është KB45,KB75,K20, i cili aplikohet për pompën e baltës BOMCO F1600,F 1000 HHF-1600, National 12P-160 etj.

LEXO MË SHUMË
API 7K Premium Case Slip ekuivalent me NOV API 7K Premium Case Slip ekuivalent me NOV
011

Rrëshqitja e kasës premium API 7K ...

2024-01-24

Rrëshqitësit e kasës janë krijuar posaçërisht për të trajtuar mbështjellësin me tuba gjatë shpimit të puseve të naftës dhe gazit dhe përdoren gjatë shtimit ose heqjes së nyjeve nga vargu i shpimit. Rrëshqitja e mbështjelljes përbëhet nga një pjesë rrëshqitëse, një dhëmb rrëshqitës dhe një dorezë. Pjesa e jashtme e rrëshqitjeve të shtresës së jashtme janë të ngushtuara për të akomoduar një konik të ngjashëm në dyshemenë e shpimit. Segmentet dhe futjet e lëvizshme akomodohen për një gamë të gjerë mbështjellësish dhe kapakët e aliazhit të falsifikuar të zëvendësueshëm sigurojnë një kapje të fortë për të eliminuar tubin nga rënia poshtë vrimës.

Rrëshqitësit e mbështjellësit Grandtech janë projektuar dhe prodhuar në përputhje me Specifikimet API7K për pajisjet e shpimit dhe servisimit të puseve.

Rrëshqitjet e kasës mund të futen në vrimën e brendshme të tryezës rrotulluese; Muri i brendshëm është i mbyllur në një vrimë të rrumbullakët, e cila është e pajisur me një dhëmb rrëshqitës. Rrëshqitja e shtresës së jashtme është një strukturë me katër pjesë e lidhur me një kunj të varës. Të falsifikuara nga një aliazh special i cilësisë së lartë, rrëshqitësit e kasës Grandtech marrin karakteristikat e tyre tipike për të kryer nën ngarkesa maksimale në mjedise të vështira.

Lloji kryesor për kapëset e veshjes është tipi CMS. Lloji i rrëshqitjes së kasës CMS mund të trajtojë kasën me tuba nga 4-1/2 inç (114,3 mm) deri në OD 30 inç (762 mm)

LEXO MË SHUMË
01020304
Rreth Nesh

NDËRMARRJE
PREZANTIMI

SICHUAN GRANDTECH NEW ENERGY TECHNOLOGY CO LTD. është një furnizues i pajisjeve dhe pjesëve të fushës së naftës dhe shërbimit. Ne jemi të angazhuar në prodhimin dhe tregtimin e platformës së shpimit të naftës dhe pajisjeve për kërkimin dhe zhvillimin e naftës. Produktet tona përfshijnë pajisje shpimi, pajisje shpimi, pajisje pune, pjesë të pompës së baltës së pompës së baltës, pajisje kontrolli të pusit, pusi, Chri si pemë, vegla për trajtimin etj. Produktet tona kanë shitur Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, Lindjen e Mesme, Afrikën, Azinë- cific, etj.

Shiko më shumë
rreth nesh

CERTIFIKATA JONË

API 6D,API 607,CE, ISO9001, ISO14001,ISO18001, TS.(Nëse keni nevojë për certifikatat tona, ju lutemi kontaktoni)

01020304

KUPTONI

Na kontaktoni për më të mirën Dëshironi të dini më shumë Ne mund t'ju japim përgjigjen