Leave Your Message
ВОВЕД

НАШАТА ПРИКАЗНА

КИНА е производствена моќ на светот, факт е; има зрела производствена и услужна индустрија за нафта и гас (O&G) која поддржува меѓународни и домашни, горе и низводно O&G сектори. Кинеските компании денес произведуваат опрема и резервни делови што ги исполнуваат меѓународните стандарди (API) кои се испорачуваат на секторот O8G низ целиот свет.
·Супстандардна опрема (Супстандардни добавувачи).
· Тешкотии во комуникацијата со кинеските производители и добавувачи.
· Лоша документација (Прирачник, книги за делови, Усогласеност).
· Навремена испорака.

Нашата приказна 1
Нашата приказна 2
01/02
За нас
За нас
Ние сме група на професионалци со огромно управување и оперативно искуство ширум светот и конкретно во Кина; заедно со тим од кинески професионалци за набавки со длабоко разбирање на кинескиот O&G простор со долгорочни односи со реномирани добавувачи. Наша цел е да обезбедиме МОСТ: кој ќе им овозможи на меѓународните компании со доверба да пристапат до ЕФЕКТИВНИТЕ Кинески О&Г производи преку управување со проблемите што го ограничуваат овој огромен ресурс.
Наша цел е да обезбедиме МОСТ; што ќе им овозможи на меѓународните компании со доверба да пристапат до ЕФИКАСНИТЕ Кинески O&G производи преку управување со проблемите што го ограничуваат овој огромен ресурс.

Нашите специјалитети